Vörös Mária

Két világ határán lépkedni...

Két világ határán lépkedni...

2019. április 12. - Vörös Mari

Az ember egy Hatalmas Lény. Egy mindent átható jelenség, mely fényből és hullámok által keltett mozgásból áll. Olyannyira határtalan, hogy köpenyén a Nap is átdereng. Mintha általa lenne értelme mindennek, ami valaha keletkezett, mert világunkban ő az egyetlen, aki a Nagy Szívet ismeri. Nem lehet megtalálni, ha netán keresnéd, csak érezni lehet és ráhangolódni. Olyasmi érzés, mint amikor fel-felcsendül egy nagyon halk melódia, amit háttérbe szorít sok zajt keltő csatorna.

Amikor határtalanná váltál és teljesen kiterjesztetted magad a Láthatatlanba, nyugodt létezésedbe hirtelen és váratlanul beáramlik a megosztottság világa és megsemmisít. Mintha a világokon belül minden világ rád omlana és összeomlana benned, mint egy óriási kártyavár. Miután megsemmisültél, mi történik? Világod összeomlik, és nagy fájdalom vesz körül. Azoknak a dolgoknak az összetört szilánkjai közt üldögélsz, melyeket valaha ismertél és melyekben valaha hittél. A te veszteséged és fájdalmad a Hatalmas Lény fájdalma, melynek mindannyian részei vagyunk. Ugyanúgy, mint a hidegben ücsörgő hajléktalan elhagyatottsága vagy a lélekben rejtőző gyermeki-én sértettsége.

És ha a Hatalmasabb Lényünk bármelyik része szenved, azt mindannyian érezzük. Az Egyetlen Szív ekkor jelenik meg.55906321_10219381977321991_1808587114615406592_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosmaria.blog.hu/api/trackback/id/tr1514761262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása